Man with a pallet jack loading a stack of wooden pallets into a PalletMaster® dispenser

PAINEILMATOIMISET PALLETMASTER® LAVAPINOAJAT

Maksimoi tehokkuus
paineilmatoimisilla lavapinoajilla

Pinoa jopa 25 lavaa, kapasiteetti 1000 kg

Päivitä kuormalavojen hallintasi paineilmakäyttöisillä PalletMaster® lavapinoajilla, jotka pystyvät pinoamaan, purkamaan ja varastoimaan jopa 25 lavan kuormalavapinon aina 1000kg:n asti. PalletMaster® järjestelmä käyttää paineilmaa toimiakseen, ja pinoaa tai purkaa vaivatta yhden lavan tai koko pinon kerrallaan, tehostaen työntekoa. Pinoa tai pura tyhjät kuormalavat laitteeseen helposti joko pumppukärryllä tai trukilla, ja koe paranneltu tuottavuus ja työympäristön siisteys sekä ergonomia monipuolisilla lavapinoajaratkaisuillamme.

PalletMaster® dispenser with several wooden pallets inside, stacked with a pallet jack
Empty gray M-size PalletMaster® pallet dispenser for half pallets ready to optimize warehouse pallet operations.

Tehosta kuormalavojen varastointisi automaattisilla lavapinoajilla

PalletMaster® lavapinoajat on suunniteltu mullistamaan kuormalavojen säilytys ja varastointi teollisuusympäristöissä. Paineilmatoimiset lavapinoajat sopivat erilaisiin teollisuusympäristöihin, aina vähittäiskaupasta logistiikkakeskuksiin, eli suoraan sinne missä kuormalavoja käsitellään.

Lavojen manuaalinen käsittely käsin on paitsi tapaturma-altista, mutta myös aikaa vievää. Kuormalavojen painot vaihtelevat 15-25kg välillä, jolloin niiden käsinnostelu voi olla merkittävä huolenaihe monilla työpaikoilla.

PalletMaster® lavapinoajat on suunniteltu poistamaan manuaalisen työskentelyn tarve. Paineilmatoimiset lavapinoajat ovat paitsi käteviä, myös automaattisia ja helppoja käyttää, ja ne poistavat monia lavankäsittelyyn muutoin liittyviä riskejä. Paineilmatoiminen lavapinoaja vaatii jatkuvaa paineilmaa toimiakseen, mutta se tehostaa toimintaa siellä, missä kuormalavojen varastoinnille on tarvetta.

Vaivaton käyttää, huomattavat edut

Paineilmatoimiset lavapinoajat ovat vaivattomia käyttää. Kun ajat täyden pinon laitteeseen, se nostaa kaikki paitsi alimman lavan ylös, jättäen alimman lavan nopeasti ja helposti purettavaksi käyttöä varten.

25 lavan kuormalavapinot ovat usein vaarallisia; ei pelkästään siksi että ne voivat kaatuessaan aiheuttaa vahinkoa sekä ympäristölle että ihmisille, mutta myös siksi että ne ovat korkeita ja ylimmän lavan saaminen takaisin käyttöön voi olla erittäin haasteellista. Paineilmatoimisilla PalletMaster® lavapinoajilla 25 kuormalavan pinoaminen on vaivatonta ja turvallista. Uusi kuormalava on aina helposti saatavilla ilman, että kukaan joutuu kurkottelemaan pinon ylimpiä lavoja. Samalla myös trukkiliikenne vähenee parantaen työpaikan turvallisuutta.

Turvallinen työympäristö

Turvallisuuden ja vaivattomuuden lisäksi lavapinoajat varmistavat sen, että kuormalavat pysyvät siisteinä ja ehjinä, kun niitä ei pudotella ja ne eivät pääse kaatumaan. Voit luottaa siihen, että kuormalavojen käyttöikä on pitkä ja samalla myös työympäristö pysyy siistinä.

Paineilmatoimiset lavapinoajat tuovat siis useita hyötyjä työpaikalle. Meiltä löytyy valikoimista myös sähkökäyttöiset lavapinoajat, sekä lavapinoajat esimerkiksi teholavoille. Päivitä kuormalavojen käsittelykokemus uudelle tasolla PalletMaster® lavapinoajilla ja koe niiden tehokkuus ja ota niiden tarjoamat hyödyt käyttöösi.

Monipuoliset kustomointimahdollisuudet

PalletMaster® paineilmatoimisiin lavapinoajiin on saatavilla lisäosaina turvaseinät, ylitäyttöanturi ja trukkisuojat etukulmiin, sekä signaalimajakka ja turvaveräjät PalletMaster® M ja L -malleihin.

Tarkastele eri lisävarusteita ja kustomointivaihtoehtoja tai ota suoraan yhteyttä myyntitiimimme. Autamme sinua löytämään lavapinoajat, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Empty wooden EUR pallet ready to be stacked with pallet jack into a PalletMaster® dispenser underneath an existing stack

Tekniset tiedot

MalliKokoLavastandardi / KäyttöenergiaLavan koko (mm)KapasiteettiLavapinoajan mitat (mm)
PalletMaster®SEUR / Paineilma1200 x 80016 lavaa 500 kg1500 x 1400 x 1020
PalletMaster®SFIN / Paineilma1200 x 100016 lavaa 500 kg1500 x 1600 x 1020
PalletMaster®MEUR / Paineilma1200 x 80016 lavaa 500 kg1500 x 1400 x 2430
PalletMaster®MFIN / Paineilma1200 x 100016 lavaa 500 kg1500 x 1600 x 2430
PalletMaster®LEUR / Paineilma1200 x 80025 lavaa 1000 kg1500 x 1400 x 3830
PalletMaster®LFIN / Paineilma1200 x 100025 lavaa 1000 kg1500 x 1600 x 3830

MITEN PAINEILMATOIMINEN PALLETMASTER® LAVAPINOAJA TOIMII

Muut ratkaisut

Red M-size PalletMaster® electric pallet dispenser with 2 wooden pallets inside

Sähkötoimiset PalletMaster® lavapinoajat
ja teholava lavapinoajat

Täysin automaattinen lastaus- ja purkutoiminto. Lisäksi voidaan valita pikatoiminto pelkälle lastaukselle tai purkamiselle. Myös teholavat!

PalletMaster® 1–5 automatic pallet dispenser handling up to 5 pallets simultaneously

PalletMaster® 1-5 lavapinoaja

Puoliautomaattinen lavapinoaja, jolla voidaan pinota tai purkaa samanaikaisesti jopa 5 lavaa.

fiFinnish